You are here: Home » Η τεχνολογία » Πλεονεκτήματα & εφαρμογές
Σάββατο, 22 Ιουν 2024

Πλεονεκτήματα & εφαρμογές

Οι ευέλικτες εφαρμογές του συστήματος.

Η χρήση απιονισμένου νερού κάνει το σύστημα καθαρισμού QLEEN ένα σύστημα με ευρύ φάσμα εφαρμογών. Το απιονισμένο νερό αποκτά δυνατή καθαριστική ισχύ και είναι εντελώς ασφαλές για τον χρήστη. Ειδική φροντίδα με απορρυπαντικό θα χρειαστεί μόνο στις περιπτώσεις : λιπαρών ακαθαρσιών, λαδιού ή εξειδικευμένων αναγκών καθαρισμού. Το απορρυπαντικό με τη βοήθεια ενός εγχυτήρα, αναμιγνύεται με το νερό του δικτύου. Κατόπιν μπορούμε να επιστρέψουμε στη χρήση του απιονισμένου νερού και να απομακρύνουμε εντελώς τις εξειδικευμένες ακαθαρσίες. Το σύστημα καθαρισμού QLEEN είναι εντελώς ακίνδυνο για την υγεία καθώς επίσης και για το περιβάλλον. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τον καθαρισμό πολύ ευαίσθητων επιφανειών καθώς η απομάκρυνση των ρύπων δεν απαιτεί πρόσθετα χημικά καθαρισμού. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι οι ευαίσθητες επιφάνειες των Φ/Β πάνελ οι οποίες καθαρίζονται με απιονισμένο νερό και στεγνώνουν χωρίς κατάλοιπα.

Πλεονεκτήματα κινητών σταθμών εργασίας.

Μέσα από τη σειρά καθαρισμού QLEEN, η LEHMANN KG προσφέρει μια πληθώρα επιλογών από συσκευές με διαφοροποιήσεις σε επίπεδο εξοπλισμού και απόδοσης. Η σειρά QLEEN αποτελεί τη βάση για  επιτυχημένη εργασία και εξυπηρετεί σχεδόν όλες τις απαιτήσεις τόσο σε βαθμό δυσκολίας όσο και από οικονομικής άποψης. Στη περίπτωση εξειδικευμένων εγχειρημάτων μπορούμε να σας προμηθεύσουμε έναν σταθμό εργασίας ο οποίος θα σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ικανοποιεί τις δικές σας απαιτήσεις. Όλα τα συστήματα καθαρισμού QLEEN βασίζονται στην καταξιωμένη τεχνική επεξεργασίας νερού PURAQLEEN. Όλα τα κοντάρια και τα επιπρόσθετα εργαλεία είναι συμβατά με κάθε σύστημα PURAQLEEN.


Ευέλικτη επεξεργασία νερού όπου και αν τη χρειάζεστε. Οι φορητοί σταθμοί εργασίας ελέγχονται ασύρματα. Είναι διαθέσιμοι σε διάφορες εκδόσεις, ανάλογα με τις απαιτήσεις. Επίσης είναι κατάλληλοι για μόνιμη τοποθέτηση σε επαγγελματικά αυτοκίνητα τύπου van ή trailer. Μεμονωμένες διαμορφώσεις είναι δυνατές κατόπιν απαίτησης. Αν οι ανάγκες καθαρισμού είναι μεγαλύτερες μπορούν να συνδεθούν και να ελεγχθούν ασύρματα, από τους εργαζόμενους, περισσότεροι από ένας σταθμοί εργασίας.
Επαγγελματικός καθαρισμός χωρίς την χρήση σκάλας και συχνά χωρίς να ανεβαίνουμε στις οροφές. Τα συστήματα κονταριών “QLEEN POLES” επιτρέπουν τον καθαρισμό σε ύψη μέχρι 20μέτρα. Εξαρτάται βέβαια από το ύψος των μαρκιζών και την απόσταση από την οποία έχουμε λειτουργική πρόσβαση. Αποτελούνται από ανεξάρτητα κομμάτια κατασκευασμένα από πολύ ελαφρά υλικά όπως ανθρακονήματα (CARBON) ή αλουμίνιο (TITANLIGHT). Το κάθε τμήμα μπορεί να ενωθεί και να ασφαλίσει με το επόμενο με λίγες περιστροφές. Οι παροχές νερού & ρεύματος προσδένονται εξωτερικά με τη χρήση ταινιών VELCRO.
Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από την μεγάλη ποικιλία “έξυπνων” παρελκομένων εργαλείων. Ανάλογα με το πόσο έντονους λεκέδες έχουμε να αντιμετωπίσουμε, μπορούμε να τοποθετήσουμε στην κορυφή των κονταριών διάφορες κεφαλές καθαρισμού. Η πιο σύγχρονη τάση είναι το ROTAQLEEN, μια ηλεκτρικά περιστρεφόμενη βούρτσα με πολύ καλή καθαριστική ισχύ εξαιτίας της περιστροφής και του ίδιου του βάρους της. Ολισθαίνει αυτόματα στην επιφάνεια. Αυτό μας γλυτώνει από πολύ κόπο και χρόνο. Οι ειδικά διαμορφωμένες σκληρές ίνες της, καθαρίζουν άκρες και τμήματα πλαισίων πιο σχολαστικά βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο στην διατήρηση της αξίας τους. Προσφέρουμε διάφορους τύπους βουρτσών και βραχιόνων στήριξης. Υπάρχουν διαθέσιμα εξαρτήματα για εύκολες και δύσκολες συνθήκες εργασίας. Μόνο η εταιρεία LEHMANN προσφέρει ένα σύστημα με τόση μεγάλη ποικιλία επιλογών.

 

Τα πλεονεκτήματα του συστήματος QLEEN με μία ματιά :

Βέλτιστη πρόσβαση και ταχύτητα καθαρισμού σε ύψη μέχρι 20 μέτρα.
Ασφάλεια και αποδεκτές συνθήκες εργασίας.
Εξάλειψη του κινδύνου πτώσης από μεγάλο ύψος.
Απαλλαχθείτε από τυχόν κόστη ασφάλισης εργασίας σε μεγάλα ύψη
Πολύ ελαφριά και ανθεκτικά εξαρτήματα σωληνώσεων κατασκευασμένα από άνθρακα ή αλουμίνιο.
Στιβαρή και με μεγάλη διάρκεια ζωής σωληνοειδής κατασκευή λόγω των εξαιρετικών υλικών κατασκευής.
Πολύ χαμηλό κόστος χρήσης με μοναδικό αναλώσιμο την ρητίνη φιλτραρίσματος
Ιδανικό σύστημα καθαρισμού για τον καθαρισμό των φ/β εγκαταστάσεων
Εκτεταμένο πεδίο επιπρόσθετων εφαρμογών.  Ενδεικτικά αναφέρουμε :
Εξωτερικός καθαρισμός κτηρίων, καθαρισμός υαλοπινάκων, εξωτερικών κουφωμάτων, προσόψεων από μοντέρνα υλικά όπως γρανίτες, inox, φωτεινών επιγραφών, πινακίδων, τεντών, αυτοκινήτων, φορτηγών, σκαφών αναψυχής, μηχανών τραίνων, στάσεων λεωφορείου

 

Οφέλη χρήσης σταθμών εργασίας PURAQLEEN:

• Φορητότητα και πρόσβαση σε μεγάλες αποστάσεις
• Ευέλικτη επεξεργασία νερού οπουδήποτε και αν χρειαστεί
• Επαγγελματική εργασία χωρίς σκάλες και ανυψωτικά μηχανήματα. Συχνά δεν είναι απαραίτητο ούτε το ανέβασμα στη στέγη.
• Επιλογές ανάμεσα από πλήθος πρακτικών εξαρτημάτων
• Ισχυρό καθαριστικό αποτέλεσμα με βέλτιστη προστασία σε νέα ρύπανση
• Προστασία από απώλειες εισοδήματος λόγω ρύπανσης
• Διατήρηση της αξίας της επένδυσή σας

Last modified on Τρίτη, 03 Ιανουάριος 2012 19:27