You are here: Home » Η τεχνολογία » Χαρακτηριστικά συστήματος QLEEN
Σάββατο, 20 Απρ 2024

Χαρακτηριστικά του συστήματος

 

Οι σύγχρονες ανάγκες καθαρισμού δημιούργησαν την σειρά QLEEN. Οι αρχιτέκτονες σχεδιάζουν όλο και περισσότερα κτήρια βασισμένα στις σύγχρονες επιτομές της αρχιτεκτονικής. Λόγω των σύγχρονων τάσεων της αρχιτεκτονικής, ο καθαρισμός και συνεπώς η διατήρηση της αξίας των γυάλινων επιφανειών και των προσόψεων των συγκεκριμένων κτηρίων μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα. Οι οροφές εμπορικών κέντρων, οι γυάλινοι θόλοι, περιπτώσεις κτηρίων με κεκλιμένες όψεις υαλοπινάκων είναι μερικά παραδείγματα απρόσιτων γυάλινων επιφανειών και προσόψεων. Σε αυτό το πρόβλημα μας προσφέρει λύση η σειρά καθαρισμού QLEEN.

 

QLEEN – Συστήματα καθαρισμού με χρήση απιονισμένου νερού.

 

Μέσα από τη σειρά καθαρισμού QLEEN, η LEHMANN KG προσφέρει μια πληθώρα επιλογών από συσκευές με διαφοροποιήσεις σε επίπεδο εξοπλισμού και απόδοσης. Η σειρά QLEEN αποτελεί τη βάση για  επιτυχημένη εργασία και εξυπηρετεί σχεδόν όλες τις απαιτήσεις τόσο σε βαθμό δυσκολίας όσο και από οικονομικής άποψης. Στη περίπτωση εξειδικευμένων εγχειρημάτων μπορούμε να σας προμηθεύσουμε έναν σταθμό εργασίας ο οποίος θα σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ικανοποιεί τις δικές σας απαιτήσεις. Όλα τα συστήματα καθαρισμού QLEEN βασίζονται στην καταξιωμένη τεχνική επεξεργασίας νερού PURAQLEEN. Όλα τα κοντάρια και τα επιπρόσθετα εργαλεία είναι συμβατά με κάθε σύστημα PURAQLEEN.

 

Ευέλικτη επεξεργασία νερού όπου και αν τη χρειάζεστε. Οι φορητοί σταθμοί εργασίας ελέγχονται ασύρματα. Είναι διαθέσιμοι σε διάφορες εκδόσεις, ανάλογα με τις απαιτήσεις. Επίσης είναι κατάλληλοι για μόνιμη τοποθέτηση σε επαγγελματικά αυτοκίνητα τύπου van ή trailer. Μεμονωμένες διαμορφώσεις είναι δυνατές κατόπιν απαίτησης. Αν οι ανάγκες καθαρισμού είναι μεγαλύτερες μπορούν να συνδεθούν και να ελεγχθούν ασύρματα, από τους εργαζόμενους, περισσότεροι από ένας σταθμοί εργασίας.

 

Επαγγελματικός καθαρισμός χωρίς την χρήση σκάλας και συχνά χωρίς να ανεβαίνουμε στις οροφές. Τα συστήματα κονταριών “QLEEN POLES” επιτρέπουν τον καθαρισμό σε ύψη μέχρι 20μέτρα. Εξαρτάται βέβαια από το ύψος των μαρκιζών και την απόσταση από την οποία έχουμε λειτουργική πρόσβαση. Αποτελούνται από ανεξάρτητα κομμάτια κατασκευασμένα από πολύ ελαφρά υλικά όπως ανθρακονήματα (CARBON) ή αλουμίνιο (TITANLIGHT). Το κάθε τμήμα μπορεί να ενωθεί και να ασφαλίσει με το επόμενο με λίγες περιστροφές. Οι παροχές νερού & ρεύματος προσδένονται εξωτερικά με τη χρήση ταινιών VELCRO.

 

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από την μεγάλη ποικιλία “έξυπνων” παρελκομένων εργαλείων. Ανάλογα με το πόσο έντονους λεκέδες έχουμε να αντιμετωπίσουμε, μπορούμε να τοποθετήσουμε στην κορυφή των κονταριών διάφορες κεφαλές καθαρισμού. Η πιο σύγχρονη τάση είναι το ROTAQLEEN, μια ηλεκτρικά περιστρεφόμενη βούρτσα με πολύ καλή καθαριστική ισχύ εξαιτίας της περιστροφής και του ίδιου του βάρους της. Ολισθαίνει αυτόματα στην επιφάνεια. Αυτό μας γλυτώνει από πολύ κόπο και χρόνο. Οι ειδικά διαμορφωμένες σκληρές ίνες της, καθαρίζουν άκρες και τμήματα πλαισίων πιο σχολαστικά βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο στην διατήρηση της αξίας τους. Προσφέρουμε διάφορους τύπους βουρτσών και βραχιόνων στήριξης. Υπάρχουν διαθέσιμα εξαρτήματα για εύκολες και δύσκολες συνθήκες εργασίας. Με τη βοήθεια  των εργαλείων QLEEN-TOOLS ένας έμπειρος καθαριστής γυάλινων επιφανειών και προσόψεων μπορεί να καθαρίσει επιφάνειες μέχρι και 250τ.μ./ώρα. Πλέον ο καθαρισμός σε τέτοια ύψη μπορεί να γίνει χωρίς τη χρήση σκάλας, ανυψωτικού μηχανήματος ή εξειδικευμένου οχήματος. Μόνο η εταιρεία LEHMANN προσφέρει ένα σύστημα με τόση μεγάλη ποικιλία επιλογών.

 

Οι σταθμοί εργασίας PURAQLEEN αποτελούνται από μία συσκευή επεξεργασίας & διακίνησης του νερού και από ένα σετ πολύ ελαφριών βιδωτών κονταριών τα οποία ασφαλίζουν άψογα μεταξύ τους με τελικό αποτέλεσμα να μετατρέπονται σε μία ενιαία και πολύ στιβαρή κατασκευή.

Το καθαρό νερό και όταν θεωρηθεί απαραίτητο το ένζυμο καθαρισμού, προωθούνται στους ψεκαστήρες στην κορυφή των κονταριών δια μέσω δύο ανεξάρτητων ελαστικών σωλήνων. Οι βαλβίδες ψεκασμού διανέμουν ομοιόμορφα το νερό πάνω στην επιφάνεια που καθαρίζουμε.

 

PURAQLEEN - Περισσότερο και από “καθαρό“

Με τη χρήση νερού απαλλαγμένου από τα άλατά του, ο καθαρισμών γυάλινων επιφανειών και προσόψεων έγινε ασφαλέστερος και αποδοτικότερος. Η LEHMANN KG έπαιξε κύριο ρόλο στην πρόοδο των συστημάτων καθαρισμού με την ανάπτυξη του συστήματος PURAQLEEN. Το απιονισμένο νερό καθαρίζει πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα σε σχέση με το νερό του δικτύου. Αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα το οποίο αναγνωρίζεται από πολύ κόσμο.

 

Χαρακτηριστικά των συστημάτων QLEEN

Κατόπιν ειδικής απαίτησης για εξαιρετικής δυσκολίας περιπτώσεις μπορούμε να εργαστούμε και να σας προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις. Με το πέρασμα των ετών οι μηχανικοί της LEHMANN, έχοντας αντιμετωπίσει πληθώρα δύσκολων απαιτήσεων καθαρισμού, έχουν αποκτήσει πολύ μεγάλη εμπειρία.

Το κύριο χαρακτηριστικό που κάνει τη σειρά καθαρισμού “QLEEN” πραγματικά ξεχωριστή είναι η λειτουργικά αξιόπιστη αλληλεπίδραση μεταξύ των καλά επιμελημένων εξαρτημάτων: οι ευέλικτοι σταθμοί εργασίας, ο εύκολος και ασφαλής τρόπος  συναρμολόγησης και αποσυναρμολόγησης των κονταριών, το καλά αποδεδειγμένο σύστημα ροής του νερού, τα αποτελεσματικά εργαλεία/εξαρτήματα που κάνουν την “πραγματική“ εργασία σε μεγάλα ύψη και ακόμα υψηλότερα.

 

Τα πλεονεκτήματα του συστήματος QLEEN με μία ματιά :

• Βέλτιστη πρόσβαση και ταχύτητα καθαρισμού σε ύψη μέχρι 20 μέτρα.

• Ασφάλεια και αποδεκτές συνθήκες εργασίας.

• Εξάλειψη του κινδύνου πτώσης από μεγάλο ύψος.

• Απαλλαχθείτε από τυχόν κόστη ασφάλισης εργασίας σε μεγάλα ύψη

• Πολύ ελαφριά και ανθεκτικά εξαρτήματα σωληνώσεων κατασκευασμένα από άνθρακα ή αλουμίνιο.

• Στιβαρή και με μεγάλη διάρκεια ζωής σωληνοειδής κατασκευή λόγω των εξαιρετικών υλικών κατασκευής.

• Πολύ χαμηλό κόστος χρήσης με μοναδικό αναλώσιμο την ρητίνη φιλτραρίσματος

• Ιδανικό σύστημα καθαρισμού για τον καθαρισμό των φ/β εγκαταστάσεων

• Εκτεταμένο πεδίο επιπρόσθετων εφαρμογών.  Ενδεικτικά αναφέρουμε :

Εξωτερικός καθαρισμός κτηρίων, καθαρισμός υαλοπινάκων, εξωτερικών κουφωμάτων, προσόψεων από μοντέρνα υλικά όπως γρανίτες, inox, φωτεινών επιγραφών, πινακίδων, τεντών, αυτοκινήτων, φορτηγών, σκαφών αναψυχής, μηχανών τραίνων, στάσεων λεωφορείου

 

Οι σταθμοί εργασίας PURAQLEEN είναι κατάλληλοι για την αφαίρεση φυσικής βρωμιάς από επιφάνειες. Στην περίπτωση που μια επιφάνεια έχει να καθαριστεί για χρόνια ή είναι καλυμμένη από λιπαρούς ρύπους θα πρέπει να προηγηθεί ένας προκαταρκτικός καθαρισμός με απορρυπαντικό. Επιφάνειες που δεν μπορούν να καθαριστούν χωρίς τη χρήση ειδικών συσκευών όπως ξύστρες θα πρέπει πρώτα να αφαιρεθούν τα συγκεκριμένα υπολείμματα και μετά να ξεπλυθούν με απιονισμένο νερό.

 

Last modified on Σάββατο, 31 Δεκέμβριος 2011 12:33