Print this page

Φορητότητα και εργασία από μεγάλη απόσταση!

Ευέλικτη επεξεργασία νερού όπου και αν τη χρειάζεστε.

Οι φορητοί σταθμοί εργασίας ελέγχονται ασύρματα. Είναι διαθέσιμοι σε διάφορες εκδόσεις, ανάλογα με τις απαιτήσεις. Επίσης είναι κατάλληλοι για μόνιμη τοποθέτηση σε επαγγελματικά αυτοκίνητα τύπου van ή trailer. Μεμονωμένες διαμορφώσεις είναι δυνατές κατόπιν απαίτησης. Αν οι ανάγκες καθαρισμού είναι μεγαλύτερες μπορούν να συνδεθούν και να ελεγχθούν ασύρματα, από τους εργαζόμενους, περισσότεροι από ένας σταθμοί εργασίας.


Επαγγελματικός καθαρισμός χωρίς την χρήση σκάλας και συχνά χωρίς να ανεβαίνουμε στις οροφές.

Τα συστήματα κονταριών “QLEEN POLES” επιτρέπουν τον καθαρισμό σε ύψη μέχρι 20μέτρα. Εξαρτάται βέβαια από το ύψος των μαρκιζών και την απόσταση από την οποία έχουμε λειτουργική πρόσβαση. Αποτελούνται από ανεξάρτητα κομμάτια κατασκευασμένα από πολύ ελαφρά υλικά όπως ανθρακονήματα (CARBON) ή αλουμίνιο (TITANLIGHT). Το κάθε τμήμα μπορεί να ενωθεί και να ασφαλίσει με το επόμενο με λίγες περιστροφές. Οι παροχές νερού & ρεύματος προσδένονται εξωτερικά με τη χρήση ταινιών VELCRO.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από την μεγάλη ποικιλία “έξυπνων” παρελκομένων εργαλείων.


Ανάλογα με το πόσο έντονους λεκέδες έχουμε να αντιμετωπίσουμε, μπορούμε να τοποθετήσουμε στην κορυφή των κονταριών διάφορες κεφαλές καθαρισμού. Η πιο σύγχρονη τάση είναι το ROTAQLEEN, μια ηλεκτρικά περιστρεφόμενη βούρτσα με πολύ καλή καθαριστική ισχύ εξαιτίας της περιστροφής και του ίδιου του βάρους της. Ολισθαίνει αυτόματα στην επιφάνεια. Αυτό μας γλυτώνει από πολύ κόπο και χρόνο. Οι ειδικά διαμορφωμένες σκληρές ίνες της, καθαρίζουν άκρες και τμήματα πλαισίων πιο σχολαστικά βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο στην διατήρηση της αξίας τους. Προσφέρουμε διάφορους τύπους βουρτσών και βραχιόνων στήριξης. Υπάρχουν διαθέσιμα εξαρτήματα για εύκολες και δύσκολες συνθήκες εργασίας. Μόνο η εταιρεία LEHMANN προσφέρει ένα σύστημα με τόση μεγάλη ποικιλία επιλογών.

 

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο εδώ.

Last modified on Τρίτη, 03 Ιανουάριος 2012 10:27